Healing Jewel verdwijnt.... opheffingsuitverkoop!

Healing Jewel verdwijnt....  opheffingsuitverkoop!

Tijd voor nieuwe, mooie dingen... dat betekent loslaten en afscheid nemen.
Na lang wikken en wegen is de beslissing nu gevallen.. niet eens bewust in de herfstperiode maar dat loopt vanzelf zo.
Healing Jewel gaat uit de lucht binnen nu en ongeveer een half jaar.
Ik zal hierna alleen nog zelfgemaakte (VibeZZ) sieraden verkopen via Etsy (t.z.t. meer info).

Begonnen met een zolderhoekje voorraad, een fototentje en een ietwat krakkemikkige website in 2012 ben ik langzaam maar zeker terechtgekomen in de steeds vluchtiger, oppervlakkiger en betekenislozer geworden wereld van E-commerce die niet bij mij en mijn idealen past.
Ik wil niet verder met werk waar ik niet (helemaal) blij van word of zelfs verdrietig en gefrustreerd.

Mijn doel was om de virtuele versie te zijn van het originele snuffelwinkeltje op de hoek en dit ook vooral te blijven. Maar helaas is dat voor mij niet haalbaar gebleken en wordt de internetcommercie naar mijn idee opgeslokt door de Grote Webjongens en de Googledictatuur.
Ik heb wel veel plezier beleefd aan mijn winkel en hier heel veel van geleerd. En ben alle klanten door de jaren heen zeer dankbaar voor hun vertrouwen!

Nieuwe, mooie dingen....


Ook is het sowieso tijd voor iets nieuws en zijn er mooie, nieuwe plannen geboren in de afgelopen jaren. Zo is er een plek in Griekenland in mijn hart geklommen en die laat zich daar niet meer wegslaan.
Hier wil ik (een mens mag dromen) een veilige thuishaven creëren voor mensen die het contact met zichzelf kwijt zijn geraakt en/of behoefte hebben om dit contact te vernieuwen. Bijv. mensen die uit destructieve relaties komen. Of ernstig ziek zijn geweest. Of met ander trauma te maken hebben gehad en een nieuwe, positieve manier zoeken om verder te kunnen. Of mensen die hun leven gewoon te saai vinden en weigeren voor minder dan fantastisch te gaan!
Op een prachtige, idyllische plek ga ik retreats en coaching organiseren onder de naam 'reYOUnited' met allerlei ontspannende of juist prikkelende, maar vooral inspirerende en verfrissende workshops, gebaseerd op de Chinese Natuurfilosofie.

Geïnteresseerd? Volg onze Facebook pagina dan!


Oh ja: opheffingsuitverkoop dus - 30% korting!

Alle artikelen die niet door mijzelf zijn gemaakt, zoals de gesmede sieraden van zilver en diverse accessoires, zijn nu te koop met maar liefst 30 % korting!
Een groot deel van deze sieraden is al afgeprijsd vanuit de voordeelactie dus je vindt echte prachtjuweeltjes voor prijzen die je zeer waarschijnlijk nergens anders tegen zult komen...
Wellicht zal de korting tegen het einde nog groter worden maar we hebben van de meeste sieraden maar één exemplaar dus grote kans dat er dan al veel weg is....
Sla je slag nu dus vast voor de feestdagen :-)

Gebruik kortingscode:
OPHEF30
bij het afrekenen.
>categorie met alle producten waarvoor deze kortingscode geldt

 

Liefs allemaal en graag tot ziens! (misschien wel in Griekenland?)
Renate

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »