Veranderingen bij edelsteensieraden webshop Healing Jewel

  • Geplaatst op
  • Door Healing Jewel, Renate
  • 0
Veranderingen bij edelsteensieraden webshop Healing Jewel

Het is herfst bij Healing Jewel!
We laten los.... om ruimte te maken voor een nieuwe koers.

Er is stapje voor stapje flink wat aan het veranderen bij edelsteensieraden webshop Healing Jewel.
We gaan ons specialiseren in handgemaakte edelsteensieraden van duurzaam materiaal, zoals zilver en (imitatie)leer.
Zoveel mogelijk in eigen huis gemaakt zodat we altijd zeker weten dat onze klanten de beste kwaliteit producten ontvangen.

 

De gesmede sieraden van edelsteen en zilver in onze webshop beperken we tot speciale en bijzondere modellen waar je direct verliefd op wordt. Ieder product is zo uniek dat het ook een eigen unieke foto krijgt.

 

Wij stoppen met de verkoop van trommelstenen / losse edelstenen en andere edelsteenproducten dan zilveren sieraden. Hiervoor geldt in deze webshop dan ook: OP = OP.
Alle edelsteensieraden die van minder duurzaam materiaal zijn gemaakt vind je daarom nu met grote korting (tot wel 70%!) in onze rubriek uitverkoop edelsteensieraden.


Ook zal de nadruk in onze winkel minder op de werking van stenen en meer op de natuurlijke, unieke schoonheid ervan komen te liggen.
We merken te vaak dat mensen teveel 'kracht' toebedelen aan een steen en deze prachtige cadeautjes van de natuur niet op realistische waarde schatten.
We willen dit niet stimuleren en zullen daarom -stap voor stap- de teksten hierop gaan aanpassen.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »