Kortingscode Healing Jewel

 

  

OPHEFFINGSUITVERKOOP - 30% korting!

Alle artikelen die niet door mijzelf zijn gemaakt, zoals de gesmede sieraden van zilver en diverse accessoires, zijn nu te koop met maar liefst 30 % korting!
Een groot deel van deze sieraden is al afgeprijsd vanuit de voordeelactie dus je vindt echte prachtjuweeltjes voor prijzen die je zeer waarschijnlijk nergens anders tegen zult komen...
Wellicht zal de korting tegen het einde nog groter worden maar we hebben van de meeste sieraden maar één exemplaar dus grote kans dat er dan al veel weg is....
Sla je slag nu dus vast voor de feestdagen :-)

Gebruik kortingscode:
OPHEF30
bij het afrekenen.

De verkoop van de door mijzelf gemaakte VibeZZ sieraden zal na sluiting van deze webshop voortgezet worden op Etsy. T.z.t. meer info daarover.
Zie blog voor meer informatie over de sluiting van Healing Jewel.

------------------------------------------------------------

 

Voorwaarden kortingsbonnen:

*Zoals bij alle bestellingen geldt een minimum bestelbedrag van € 7,50.
*Geldt op de gehele collectie tenzij anders aangegeven bij de desbetreffende korting.
*Vul de kortingscode in tijdens het afrekenen bij 'kortingscode'
*De korting geldt niet op de verzendkosten en deze code kan maar eenmaal per klant gebruikt worden. De verzendkosten worden gebaseerd op het bestelbedrag na aftrek van de korting (vanaf € 50 is de verzending binnen Nederland gratis).
*Er vindt controle plaats of daadwerkelijk aan de voorwaarden per kortingsbon is voldaan (zoals bijv. registratie als klant of onze Facebookpagina volgen).
*Kortingen kunnen nooit met terugwerkende kracht toegepast worden in andere gevallen dan hierboven beschreven, tenzij dat dit expliciet vermeld wordt bij de korting.

Facebook
Twitter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »