Turitella agaat:
onschuld en eigenheidStimuleert: aarden, samenwerken, zelfvertrouwen, zelfacceptatie. Zelfanalyse en inzicht. Gevoel van veiligheid. Oprechtheid en waarheid. Spirituele groei met benen op de grond.
Versterkt / vergroot: stabiliteit, concentratie, moed. Eenwording en harmonie. Vruchtbaarheid. Rust. Vriendelijke assertiviteit. Moed om opnieuw te beginnen.
Harmoniseert: algemeen.
Openbaart: verborgen informatie, universele liefde.
Transformeert: overactiviteit naar kalmte, beheersing, op rustig tempo.
Beschermt: op zachte manier tegen negativiteit (innerlijk en van buitenaf).
Chakra: hart
Toepassen bij: depressie, conflicten, verbittering, woede.
Werkt positief/ondersteunend op: zelfvertrouwen, zelfacceptatie, gevoel van veiligheid. Bij jezelf kunnen blijven.
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: Helderwit, melkwit, grijs, blauw, groen, roze, bruin, geel, oranje, rood, vaak kunstmatig gekleurd. Hardheid 7.
Specifieke kleur en (extra) werking:
turitella agaat: zeer goede en stimulerende werking op de maag, het darmkanaal, de stofwisseling en de alvleesklier. Beschermende steen, tegen vermoeidheid. Helpt vitaal te blijven en te genieten, stimuleert een jeugdig gevoel. Ondersteunt bij het overwinnen van schuldgevoelens. Stimuleert veranderingen en nieuwe ideeen en helpt daarbij het hoofd koel te houden en beide voeten op de grond te houden. Stimuleert om je te bezinnen op je eigen wensen, doelen en plannen. Bevordert de ontslakking en uitscheiding, verhoogt de weerstand.

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit turitella agaat en mooiste sieraden uit! 

 

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »