Bergkristal/heldere kwarts:
reinigen en opladenStimuleert: reiniging op alle niveaus. Rust en helderheid in gedachten. Het helen van wonden en tandgroei. Besluitvaardigheid. Bloedzuivering en herstel van bindweefsel. Borstvoeding. De zelfgenezende werking.
Versterkt: werking andere stenen. Intuïtie. Herstel van lichaam en geest. Geduld. De stofwisseling, de vitaliteit, doorzettingsvermogen.
Harmoniseert: brengt balans in lichaam, ziel en geest.
Beschermt: op reis en tegen reisziekten.
Openbaart: contact met hogere zelf.
Chakra’s: alle chakra’s.
Toepassen bij: reinigen en opladen andere stenen/mineralen. Reizen. Acne, slechte adem,  bibberigheid, brandende – of zweetvoeten, constipatie, ontstekingen, griep, heimwee, stekende pijn,  hoest, hoofdpijn, huiduitslag, jeuk. Verkoudheid, vermoeidheid, zwakheid algemeen.
Overige bijzonderheden: zeer uiteenlopende en sterke werking.
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met andere bergkristallen en/of door in de zon of maanlicht te leggen of een paar nachtjes in de grond te stoppen. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: Doorzichtig wit tot melkwit. Hardheid 7.

 

Trefwoorden: bergkristal, bergkwarts, heldere kwarts, sieraden, edelsteensieraden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »