Bergkristal/heldere kwarts:
reinigen en opladenStimuleert: reiniging op alle niveaus. Rust en helderheid in gedachten. Het helen van wonden en tandgroei. Besluitvaardigheid. Bloedzuivering en herstel van bindweefsel. Borstvoeding. De zelfgenezende werking.
Versterkt: werking andere stenen. Intuïtie. Herstel van lichaam en geest. Geduld. De stofwisseling, de vitaliteit, doorzettingsvermogen.
Harmoniseert: brengt balans in lichaam, ziel en geest.
Beschermt: op reis en tegen reisziekten.
Openbaart: contact met hogere zelf.
Chakra’s: alle chakra’s.
Toepassen bij: reinigen en opladen andere stenen/mineralen. Reizen. Acne, slechte adem,  bibberigheid, brandende – of zweetvoeten, constipatie, ontstekingen, griep, heimwee, stekende pijn,  hoest, hoofdpijn, huiduitslag, jeuk. Verkoudheid, vermoeidheid, zwakheid algemeen.
Overige bijzonderheden: zeer uiteenlopende en sterke werking.
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met andere bergkristallen en/of door in de zon of maanlicht te leggen of een paar nachtjes in de grond te stoppen. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: Doorzichtig wit tot melkwit. Hardheid 7.

 

Trefwoorden: bergkristal, bergkwarts, heldere kwarts, sieraden, edelsteensieraden

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »