Bronziet:
zelfbeheersing en objectiviteitStimuleert: het simpelweg kunnen ‘zijn’ zonder directe actie. Aarden en ontspannen. Grip op eigen leven. Doorbreken van negatieve patronen. Creativiteit, veelzijdigheid.
Versterkt: sereniteit. Onpartijdigheid, vastberadenheid. Zelfbewustzijn, zelfbeheersing. Objectiviteit, overzicht. Opname van ijzer en andere voedingsstoffen.
Harmoniseert: de yinyangbalans, met name de yange, mannelijke energie. Verwarmt het lichaam.
Beschermt: kaatst negativiteit terug naar de degene die het stuurt (slechte wensen, jaloezie e.d.).
Openbaart: energetische verstoring als iemand negativiteit naar je stuurt.
Chakra’s: aardechakra’s.
Toepassen bij: gevoel van machteloosheid in conflicten, gripverlies. Koppigheid. Burn-out, uitputting, krampen en zenuwachtigheid, pijn en verzuring in lichaam. Emotionele spanning.
Werkt positief/ondersteunend bij: overwinnen stress, spijsverteringsproblemen.
Overige bijzonderheden: bij negativiteit die door anderen naar je wordt toegestuurd deze steen combineren met zwarte toermalijn, die de negatieve energie transformeert.
Verzorging en reiniging: de steen is vrij zacht en bros. Ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: bruin/brons en zwart. Hardheid 5-6.

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit bronziet en mooiste edelsteensieraden uit! 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »