Diopsied:
echtheid en empathieStimuleert: dienstverlenende instelling vanuit verbondenheid. Bewustwording van het hier en nu. Creativiteit, intellect. Nieuwe groei en genezing van binnenuit.
Versterkt: mededogen en empathie. Waarnemingsvermogen. Analytisch vermogen. Gevoel van zelfwaarde, optimisme.
Transformeert: negatieve gedachten en emoties.
Openbaart: nederigheid en respect voor echtheid. De waarde van vertrouwen en vergeving. Datgene wat verborgen is in het onbewuste.
Chakra’s: zonnevlecht.
Toepassen bij: psychische aandoeningen, diepliggende stress. Snel overweldigd worden.
Werkt positief/ondersteunend bij: het volgen van je intuïtie. Het verzoenen met mensen/gebeurtenissen die leed hebben veroorzaakt. Studeren. Het loslaten van verdriet, kunnen huilen.
Verzorging en reiniging
: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid
: groen, smaragdgroen, zwart, grijs, geel, bronskleurig, blauw/violet, zelden wit of kleurloos. Hardheid 5-6,5.
Specifieke kleur en werking:
groene: Herstel van een operatie, trauma of ernstige ziekte. Herstellend bij fysieke zwakte,  balans tussen zuur en alkaline, herstelt hormonale balans en bloeddruk. Ondersteunt het cellulaire geheugen, de longen, nieren, het hart en de bloedsomloop. Weldadig bij ontsteking, spierpijn, kramp, stress.
zwarte: afgestemd op wortel- en aardechakra. Brengt geofysische balans. Ondersteunend bij chronische of terminale aandoeningen.
ster diopsied: de stervormige reflectie zorgt voor extra focus en een scherpe geest, helpt om kritisch en helder maar met mededogen naar jezelf en anderen te kunnen kijken en zaken vanuit een breder perspectief te kunnen zien. 
 

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit diopsied en mooiste edelsteensieraden uit!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »