Heliodoor (gele beryl):
een vitale, nieuwe en heldere startStimuleert: een beter gebruik van energiereserves. Optimisme. Het daadwerkelijk vormgeven van ideeën.
Versterkt: helpt een overstuur zenuwstelsel te herstellen. De wilskracht, assertiviteit, zelfvertrouwen. De mannelijke energie. De vitaliteit.
Harmoniseert: heeft een geruststellende werking.
Openbaart: helderheid en begrip. Een nieuwe start. Heeft een reinigende, openende energie. De weg die bij je past.
Chakra’s: alle, met name kruin-, voorhoofd- en zonnevlechtchakra.
Toepassen bij: stress. Overprikkeldheid, overgevoeligheid, alles wat met een gestrest zenuwstelsel te maken heeft. Teveel in je hoofd zitten. Problemen met het hartritme, zwakheid. Angst, verwarring en zorgen. Verwarrende situaties.
Belangrijke beslissingen of veranderingen. Vastzitten in oude, zinloze patronen.
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: (citroen)geel, groen, soms blauwe zweem. Hardheid 7,5-8.
Bijzonderheden: heliodoor is een soort van de beryl-groep. Het gele pigment is ijzer. Heliodoorkristallen hebben vaak insluitsels van andere mineralen en kan herkend worden aan de hexagonale vorm en parallelle groeven (moeilijker te zien bij trommelsteen).
 

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit heliodoor en mooiste edelsteensieraden uit!

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »