Dalmatiër jaspis:
speels en vrolijk de strijd loslatenStimuleert: onderlinge hulpvaardigheid. Reiniging. Ordenen van zaken. Organisatorische vaardigheden, projecten. Verbeeldingskracht, daadkracht. Seksueel genot. Onbaatzuchtigheid.
Versterkt: innerlijke rust. Integratie geest en lichaam. Aarden. Het yinyangevenwicht. De vitaliteit. Vastberadenheid, moed en assertiviteit.
Harmoniseert: verbinding tussen chakra’s. Brengt de mineralen in het lichaam in evenwicht.
Beschermt: tegen negatieve energie. Tegen elektrosmog en milieuvervuiling, straling.
Openbaart: herinneringen aan dromen.
Chakra’s: zie de verschillende soorten.
Toepassen bij: stress. Na langdurige ziekte. Problemen met bloedsomloop, spijsvertering, geslachtsorganen.
Werkt positief/ondersteunend bij: conflicten.
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: rood, bruin, geel, groen, blauw, purper. Hardheid 6,5-7.
Specifieke kleur en werking:
Dalmatiër jaspis (bevat toermalijn): hele vrolijke energie, maakt speels, creatief en helpt een verdedigende houding loslaten. Tegen agressie. Werkt op basischakra, heiligbeenchakra en aardechakra. Helpt het verbinden van het spirituele en het aardse, helpt je te aarden. Helpt je om een 'thuis'-gevoel te hebben. Helpt je gevaar te herkennen en kalm te blijven. Transformeert negatieve energie en oude, overbodige patronen. Gaat overmatige analyse tegen. Fantastische steen voor kinderen.Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit dalmatiër jaspis en mooiste edelsteensieraden uit! 

 

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »