Meteoriet:
afstand van dramaStimuleert: denken vanuit 'the big picture', het creeren van de nodige afstand om overzicht te krijgen maar ondertussen wel geaard kunnen blijven. De intuitie en fantasie. Doorzettingsvermogen.
Versterkt: door kracht te geven aan je eigen herstellingsvermogen. Creatief denken en oplossen, buiten de geijkte kaders denken. Versterkt ook de werking van andere stenen door te activeren. Standvastigheid.
Harmoniseert: door afstand te nemen van onnodig drama.
Transformeert: helpt oude denkpatronen te doorzien en er afstand van te nemen.
Beschermt: tegen onrust van buitenaf, maakt je standvastiger en krachtiger.
Openbaart: nieuwe bewustzijnsniveaus, ontwaken.
Chakra’s: alle, met name kruin- , voorhoofds-, basis- en keelchakra.
Toepassen bij: los willen komen uit destructieve patronen. Behoefte aan afstand van heftige gebeurtenissen en/of emoties.
Werkt positief/ondersteunend bij: therapieprocessen waarin je in chaos verkeert of met heftige emoties / gedachten te maken hebt. Therapieprocessen bij angststoornis. Behoefte aan beweging op wat voor vlak dan ook.
Overige bijzonderheden: is erg zwaar; bestaat voor groot deel uit de mineralen ijzer en nikkel
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: zwart / zilver / grijs / grijsgroen, hardheid verschilt.
 

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit meteoriet en mooiste edelsteensieraden uit!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »