Moldaviet:
diepe transformatieStimuleert: reiniging en opheffen blokkades. Spirituele groei. Acceptatie van moeilijke en zware aardse zaken  en gebeurtenissen. Het overwinnen van beperkingen. Onconventioneel denken, verder durven en kunnen kijken. Zelfgenezend vermogen.
Versterkt: de effecten van andere kristallen. Empathie, mededogen. Openstaan voor inspiratie. Bewustwording van oorzaken van problemen. Het immuunsysteem.
Harmoniseert: helpt je je levensdoel te begrijpen. Verbindt kosmische met aardse energie.
Transformeert: ondersteunt bij transformaties op geestelijk en spiritueel gebied.
Beschermt: Neutraliseert hypnotische gevoeligheid (bijv. bij sekten / sterk dogmatische instellingen / zeer dominante mensen).
Openbaart: contact met hogere zelf, kosmisch bewustzijn, hoge spirituele informatie. Onvoorwaardelijke liefde en heelheid.
Chakra’s: kruinchakra.
Toepassen bij: blokkades fysiek en lichamelijk. Gevoel niet thuis te zijn op deze wereld.
Werkt positief/ondersteunend bij: mensen die heel goed geaard zijn. Anders samen met aardende steen gebruiken. Het zien en volgen van je spirituele levensweg. Loskomen van vaste ideeën en geloofssystemen. Het stellen van een juiste diagnose (verbinding met hogere kennis en informatie). Verwerken trauma (m.b.v. andere kristallen die zorgen voor goede aarding).
Overige bijzonderheden: vorm van tektiet (meteoriet).
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren & hardheid: doorzichtig groen, donkergroen of bruingroen. Hardheid 5.

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit moldaviet en mooiste edelsteensieraden uit!  

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »