Tijgerijzer:
doorzettingsvermogen, structuur,
duidingskracht, vitaliteit


Stimuleert: doorzettingsvermogen bij veranderingen. Structurering. Om de juiste actie te ontdekken, geeft ruimte en helderheid. Pragmatisch en eenvoudig oplossingen te bedenken. Creativiteit, artisticiteit. De doorbloeding. Ontgiften, psychisch en fysiek. Opname vitamine B en natuurlijke steroïden.
Versterkt: de vitaliteit. De wilskracht. Alertheid en vermogen om mensen, situaties en energie te duiden. Onderscheidingsvermogen. Aarding. De spierkracht.
Harmoniseert: de bloedhuishouding.
Transformeert: chaos naar structuur.
Chakra’s: alle, maar met name basischakra.
Toepassen bij: hoofdpijn. Menstruatieproblemen. Bloedarmoede. Het gevoel niet in je lijf te zitten, ofwel te veel in het hoofd. Burn-out, stress, uitputting. Klachten m.b.t. de bloedhuishouding, brengt balans in productie en werking van de rode en witte bloedlichaampjes. Klachten m.b.t. heupen, benen en voeten. Vitamine B tekort. Onrustige geest, slaapproblemen.
Overige bijzonderheden: is combinatiesteen van tijgeroog, rode jaspis en hematiet.
Verzorging en reiniging: ontladen met hematiet, opladen met bergkristal. Zie ook onze kant-en-klare reinigings- en oplaadset.
Kleuren en hardheid: donkergrijs/zilverkleur (hematiet), rood/bruin (jaspis/tijgeroog), geel (tijgeroog).
 

Healing Jewel zoekt altijd de beste kwaliteit tijgerijzer en mooiste sieraden uit!

Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »